Завантаження ...
banner

Анатолій Лінник може стати "Людиною року" на всеукраїнському конкурсі

23 березня у Національній опері України відбудеться урочиста церемонія загальнонаціональної програми "Людина року" за 2018 рік

Анатолій Лінник, людина року

23 березня у Національній опері України відбудеться урочиста церемонія загальнонаціональної програми "Людина року" за 2018 рік.

Серед тих, хто отримає нагороду будуть діячі культурита мистецтва, актори, дипломати, журналісти, державні діячі, та представники місевого самоврядування.

так, "Регіональними лідерами року" можуть стати Голови Полтавської, Івано-Франківської та Одеської обласних держадміністрацій. А "Міським головою року" - Голови Мукачева, Ніжина та Покровська.

Премію "Телевізійний журналіст року" можуть отримати ведуча інформаційно-аналітичної програми "Сьогодні" телеканала "Україна" Ольга Грицик, ведуча ток-шоу "Микола Вересень та Світлана Орловська" на "Прямому" Світлана Орловська та ведучий "Прайм-тайм" на каналі "112 Україна" Володимир Полуєв.

"Спортсмени року" — Олімпійський чемпіон з фрістайлу 2018 року Олександр Абраменко, Чемпіонка світу з дзюдо Дар'я Білодід, а також абсолютний чемпіон світу з боксу у важкій вазі Олександр Усик.

Довідково: Премія "Людина року" існує з 1995 року. Лауреатів програми визначають шляхом експертного опитування, остаточне рішення приймає Вища Академічна Рада програми.

За роки існування програми володарями почесного титулу "Людина року" стали 411 переможців у національних номінаціях і 119 володарів міжнародних та спеціальних премій програми.


Mynizhyn.com
за матеріалами видання Gazeta.ua

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: