Завантаження ...
banner
banner

Ніжинська центральна міська лікарня отримала новий медичний апарат

25 січня у Ніжинській центральній міській лікарні імені М. Галицького відбулося вручення давноочікуваного сучасного медичного приладу, – апарату холдера придбаного за рахунок субвенції з державного бюджету

холтер, лікарня, нове обладнання

25 січня у Ніжинській центральній міській лікарні імені М. Галицького відбулося вручення давноочікуваного сучасного медичного приладу, – апарату холдера придбаного за рахунок субвенції з державного бюджету у сумі 150 тис. грн. Це портативне діагностичне обладнання, яке використовують для вивчення роботи серця.

Використання апарату дасть можливість лікарям вживати ефективних заходів для лікування серцевих захворювань, а також повністю виліковувати гіпертонію, інфаркт, атеросклероз.

Процедура діагностики за допомогою цього приладу включає два етапи. На першому етапі цей апарат програмують і закріплюють на пацієнта. На другому етапі діагностики, який закінчується або через 24 години, або через три доби прилад знімається. З нього зчитується інформація спеціальним пристроєм і заноситься в комп'ютер, де обробляється.

За матеріалами сайту Ніжинської міської ради
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: