Завантаження ...
banner

Ніжинські комунальники заготовили ще 69 тон солі

Перед початком зими, у жовтні, комунальним підприємством було заготовлено 70 тон технічної солі для приготування піщано-соляної суміші, але її не вистачило до кінця зими. Майже тільки за один місяць на дорогах

сіль, комунальники, КП

Перед початком зими, у жовтні, комунальним підприємством було заготовлено 70 тон технічної солі для приготування піщано-соляної суміші, але її не вистачило до кінця зими.

Майже тільки за один місяць на дорогах та тротуарах міста було використано більше 50 відсотків суміші проти ожеледиці, що була заготовлена восени. У зв’язку з цим було прийнято рішення дозакупити 2 вагони солі та поповнити запаси протиожеледної суміші.
 
 
Комунальним підприємством "Виробниче управління комунального господарства" протягом 30 січня здійснювалась заготівля солі, призначеної для приготування соляно-піщаної суміші проти ожеледиці.

На залізничну станцію Ніжин було доставлено 1 вагон. Проведено велику роботу з вивантаження з вагону цього реагенту. Працювали 2 бригади робітників, декілька вантажівок, що перевозили сіль до території КП "ВУКГ" та навантажувач JCB. Загалом було завезено 69 тон. Найближчим часом повинен підійти ще один вагон.

Читайте також: Не пройти, не проїхати. Чи будуть чистити другорядні вулиці Ніжина?
 
Найближчим часом на території комунального підприємства буде здійснюватись приготування суміші за допомогою бульдозера з міського полігону по утилізації ТПВ. Приготування піщано-соляної суміші буде здійснено в пропорції 8/1 тон та  надалі буде використовуватись як протиожеледний засіб на тротуарах та автошляхах міста.

За матеріалами Унєніж 

сіль, комунальники, КП

сіль, комунальники, КП

сіль, комунальники, КП

сіль, комунальники, КП
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: