Завантаження ...
banner
banner

Литовська компанія «NEVDA» представила у Ніжині два електронні проекти

4 лютого, у великій залі виконавчого комітету Ніжинської міської ради відбулася презентація компанією «NEVDA» пропозицій з програмного забезпечення виконавчого комітету Ніжинської міської ради

NEVDA, електронні проекти

4 лютого, у великій залі виконавчого комітету Ніжинської міської ради відбулася презентація компанією «NEVDA» пропозицій з програмного забезпечення виконавчого комітету Ніжинської міської ради, комунальних підприємств і бюджетних установ. 

Представник компанії «NEVDA» Егідіус Гайдамавічус презентував присутнім два електронні проекти: «Моя школа», який передбачає для школярів електронну систему оцінок, розкладу та відвідування та «Електронний офіс».

Перший з представлених проектів, за словами Гайдамавічуса «… не тільки оцінки та план навчання, це життя школи і після уроків, повний контроль батьків за навчальним процесом, тобто проект повністю охопить життя школи і що навколо неї». Також доповідач зазначив, що даний проект ефективно використовується у 80% литовських шкіл. Крім того, програмний проект «Моя школа» рекомендований до застосування не лише литовськими освітянами, але і Міністерством освіти України, він буде корисним для учнів, батьків та вчителів. Програма є безпечною у використанні, наголошують литовські фахівці, вона перекладена на українську мову, адаптована до українських законів і доступна кожному, хто має браузер.

Другий проект, «Електронний офіс», покликаний замінити звичне паперове листування на електронне із усіма послідуючими від цього вигодами: збереженням часу, прозорістю, ефективністю, економією витратних матеріалів і т.д. Запровадження даного сервісу вже розглядають такі міста України як Івано-Франківськ, Тернопіль, Полтава, Ірпінь, Бровари.

На завершення Егідіус Гайдамавічус пообіцяв надати пробні версії презентованих проектів для ознайомлення, та відповів на запитання присутніх відносно ресурсів «Моя школа» та «Електронний офіс».

За матеріалами відділу інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю 

NEVDA, електронні проекти

NEVDA, електронні проекти

NEVDA, електронні проекти
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: