Завантаження ...
banner
banner

Ніжин «підв'язаний» до сервісу «Сортуй»: на мапі поки один пункт прийому

У вересні 2018 року в Україні з'явився корисний додаток під назвою «Сортуй». Він створений для бажаючих правильно сортувати сміття і здавати його в спеціалізовані пункти прийому

сортування, сміття, мапа

У вересні 2018 року в Україні з'явився корисний додаток під назвою «Сортуй». Він створений для бажаючих правильно сортувати сміття і здавати його в спеціалізовані пункти прийому. 
 
Розробники: MacPaw Labs Олександра Косована
 
Кількість скачувань на Google Play і App Store: понад 5000
 
Вартість: безкоштовно
 
Завантажити через Google Play
 
Завантажити через App Store 
 
«Це надійний помічник, який визначить тип сміття, розповість, як його підготувати до переробки, і, нарешті, допоможе знайти найближчу станцію сортування. Також сервіс сповіщає про зміни в правилах утилізації відходів і розповідає про важливі новини операторів збору вторсировини», – пояснюють розробники проекту.
 
На інтерактивній карті можна знайти пункти прийому пластику, паперу, скла, батарейок, побутової техніки, одягу та іншого сміття. Поки до сервісу «підв'язані» Київ, Львів, Миколаїв, Херсон, Чернігів, Біла Церква, Бровари, Ніжин і Прилуки. Автори проекту просять користувачів допомагати його розвитку: пропонувати додавати в застосунок популярних операторів прийому вторсировини з інших міст.

За матеріалами mind.ua 

сортування, сміття, мапа
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: