Завантаження ...
banner

Стріт-арт на вулицях Ніжина: не вандалізм, а справжній витвір мистецтва

Копія картини «Зоряна ніч» Вінсента ван Гога була намальована в 2018 році на вулиці Покровська, 8, неподалік від Покровської церкви. Оригінальна картина «Зоряна ніч» була намальована в 1889 році видатним

стріт-арт, Зоряна ніч, Покровська

Копія картини «Зоряна ніч» Вінсента ван Гога була намальована в 2018 році на вулиці Покровська, 8, неподалік від Покровської церкви, пише zeft.in.ua (Пам'ятки України)

Оригінальна картина «Зоряна ніч» була намальована в 1889 році видатним нідерландським художником-постімпресіоністом Вінсентом ван Гогом. Ця робота є однієї з найвідоміших і найкращих картин Вінсента, яка в наш час зберігається в нью-йоркському Музеї сучасного мистецтва. У цій картини відкривається увесь неповторний і впізнаваний стиль художника, поглянувши на «Зоряну ніч», навіть не сильно обізнана людина зрозуміє, що це ван Гог.

Ніжинська «Зоряна ніч» не є точною копією оригіналу. Вона має більш яскраві кольори та там відсутня частина пейзажу. Навколо малюнка є багато різних написів, але точно ідентифікувати автора роботи не вдалося.

стріт-арт, Зоряна ніч, Покровська

стріт-арт, Зоряна ніч, Покровська
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: