Завантаження ...
banner
banner

Для Ніжина будуть розробляти бренд і брендбук

6 лютого відбулося перше засідання організаційного комітету з проведення відкритого творчого конкурсу на визначення розробника бренду і брендбуку для міста Ніжина. Засідання провів заступник голови

бренд, брендбук
Використано фото Дениса Скорохода

6 лютого відбулося перше засідання організаційного комітету з проведення відкритого творчого конкурсу на визначення розробника бренду і брендбуку для міста Ніжина. Засідання провів заступник голови організаційного комітету, перший заступник міського голови Григорій Олійник.

Про це у Facebook повідомляє Ніжин Інвестиційний.

На засіданні були присутні майже всі члени оргкомітету, до якого увійшли представники органів місцевого самоврядування, депутати міської ради, бізнесу, громадських організацій, молоді, освіти та творчі митці.

На початку засідання представник інвестиційного відділу Віра Топіха надала коротку інформацію про поняття та важливість бренду для міста. «Бренд потрібен місту для усвідомлення своєї унікальності та створення позитивного іміджу, для промоції міста та місцевих виробників та товарів, залучення інвестицій, туристів, людського капіталу».

Далі був озвучений сам процес проведення конкурсу. Подання заявок на конкурс розпочнеться 1 березня 2019 року, в якому участь можуть взяти усі громадяни України, незалежно від місця проживання чи сфери занять, агенція чи компанія, що спеціалізується на брендингу чи дизайні. Оцінювання робіт конкурсантів будуть проводити члени оргкомітету та мешканці Ніжина шляхом онлайн голосування. Призовий фонд конкурсу – 30 тисяч гривень.

Наприкінці засідання члени оргкомітету надали слушні пропозиції щодо інформаційного супроводу конкурсу, використання бренду в подальшому, адже питання промоції Ніжина є важливим та має об’єднати всі сторони, що зацікавлені в процвітанні рідного міста. 

Нагадаємо, що це вже не перша спроба розробити для Ніжина бренд. Таку спробу вже робили у 2017 році.

Раніше ми писали: Ех, раз і ще раз, ще багато раз...Бренд Ніжина знову не затвердили

бренд, брендбук

бренд, брендбук

бренд, брендбук
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: