Завантаження ...
banner
banner

Лікар-травматолог з Ніжинської міської лікарні отримає службову квартиру

житло, лікар

Ще один лікар Ніжинської центральної міської лікарні імені Галицького  отримає квартиру від міської влади. Відповідний проект рішення з’явився на офіційному сайті Ніжинської міської ради.

За клопотанням головного лікаря НЦМЛ ім. М.Галицького Олександра Костирка, лікар-травматолог Парфенюк Олександр Миколайович, який працює у міській лікарні, отримає ордер на відомче житло.

Враховуючи заяву громадянина та висновки громадської комісії з житлових питань, питання про передачу службового помешкання у користування медика вирішуватимуть члени виконкому уже найближчим часом.

Раніше ми писали: Ніжинська міська рада виділила молодому лікарю квартиру

Квартира є службовою, та згідно поданого проекту рішення, лікар зобов’язується відпрацювати на займаній посаді впродовж десяти років, і якщо за цей час лікар не змінить місця роботи, то матиме право приватизувати надане житло.

Квартира – невелика, житловою площею у 18,0 квадратних метри, знаходиться за адресою м. Ніжин, вул. Космонавтів. Склад сім’ї для проживання 2 особи

Насправді, питання надання житла медикам для залучення фахівців у місто вирішується міською владою і налічує не поодинокі випадки. Так, у минулому році ордер на житло отримав молодий фахівец, лікар-онколог Дмитро Хуторний, до цього житлом міська влада забезпечила лікаря-педіатра Людмилу Зубахіну та лікаря-травматолога Геннадія Пруденко.

У міській раді розуміють проблему нестачі фахівців у медичній галузі міста, тому надання навіть службового помешкання допоможе залучати до міста та залишати працювати у ньому фахівців.

автор: Вікторія Коломійченко для NizhynNews

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: