Завантаження ...
banner
banner

Команда "Ветеран-Ніжин" стала чемпіоном Чернігівської області з футзалу

2 лютого 2019 року в місті Чернігів відбувся II-й – фінальний етап чемпіонату Чернігівської області з футзалу серед ветеранів 45 років і старші

футзал, чемпіонат, команда

2 лютого 2019 року в місті Чернігів відбувся II-й – фінальний етап чемпіонату Чернігівської області з футзалу серед ветеранів 45 років і старші.
 
Місто Ніжин в фінальному етапі чемпіонату Чернігівської області з футзалу серед ветеранів 45 років і старші представляла футбольна команда "Ветеран-Ніжин" (склад команди: Володимир Бортник, Валерій Жоголко (капітан команди), Віктор Кузюра, Юрій Мовчан, Олександр Кривець, Юрій Черезов, Валентин Васильєв, Андрій Білоконь, Георгій Давидов, Альберт Гончаренко, Ігор Кресан.

Читайте також: У Ніжині провели змагання з тенісу
 
В фінальній частині змагань взяли участь шість команд Чернігівської області. За умовами змагань, команди, що зайняли перші місця, мали грати між собою у фіналі і визначити переможця чемпіонату. Команди, які посіли другі місця в групах — змагалися відповідно за третє і четверте місця. Результати матчів групи “Б” перше місце посіла  ФК "Ветеран" Ніжина, друге – ФК "Десна"  Новгород-Сіверського.
 
В фіналі, за 1-2 місце, змагалися ФК "Ветеран" м. Ніжин і ФК "Темп-Ветеран" м. Борзна. З рахунком 4:0 перемогла команда з міста Ніжина і стала чемпіоном Чернігівської області з футзалу серед ветеранів 45+. 2 місце зайняла команда з міста Борзна.
 
ФК "Ветеран" Ніжина висловлює щиру подяку за підтримку та допомогу  міському голові, голові федерації футболу міста Ніжина Володимиру Мамедову та начальнику відділу спорту Ніжинської міської ради Павлу Глушко.
 
Джерело: Нежатин
Фото з Facebook

футзал, чемпіонат, команда

футзал, чемпіонат, команда

футзал, чемпіонат, команда
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: