Завантаження ...
banner

Створи бренд Ніжина - отримай 30 тисяч!

30 січня Ніжинською міською радою було прийнято рішення "Про затвердження «Положення про відкритий творчий конкурс навизначення розробника бренду і брендбуку для міста Ніжина»"

Бренд, бренд Ніжина

Фото Дениса Скорохода

30 січня Ніжинською міською радою було прийнято рішення "Про затвердження «Положення про відкритий творчий конкурс навизначення розробника бренду і брендбуку для міста Ніжина»".

Про це повідомляє Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю Ніжинської міської ради.

Відкритий творчий конкурс на визначення розробника бренду і брендбуку для міста Ніжина спрямований на створення концептуальної ідеї міста, що буде направлена на формування корпоративної культури міста, просування позитивного іміджу міста в Україні та за кордоном, використовуватиметься в інформаційно-рекламних заходах, спрямованих на промоцію інвестиційного, економічного, культурного,наукового та соціального потенціалу міста. 

 
У Конкурсі можуть брати участь всі громадяни України, незалежно від місця проживання чи сфери занять, або агенції чи компанії, що спеціалізуються на брендингу, маркетингу, дизайні, рекламно-інформаційних послугах. Участь у Конкурсі безкоштовна. 

До конкурсу висуваються свої вимоги, зокрема технічні. Детальніше про них можна почитати у положенні про Конкурс


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: