Завантаження ...
banner

Ніжинський ансамбль «Шанс» отримав високі нагороди на Всеукраїнському конкурсі

10 лютого 2019 року в місті Києві відбувся І Всеукраїнський дитячо-юнацький вокально-хореографічний конкурс-фестиваль «Родина» імені Назарія Яремчука, започаткований народними артистами України Дмитром та Назарієм Яремчуками

Ніжинська дитяча хореографічна школа, ансамбль бального танцю

10 лютого 2019 року в місті Києві відбувся І Всеукраїнський дитячо-юнацький вокально-хореографічний конкурс-фестиваль «Родина» імені Назарія Яремчука, започаткований народними  артистами України  Дмитром та Назарієм Яремчуками.

Учасниками  всеукраїнського мистецького проекту стали  талановиті діти та молодь  з різних куточків України. Конкурс відбувався у двох номінаціях: «Вокал» (естрадний, народний, академічний тощо) та «Хореографія» (народний, сучасний, естрадний, бальний, класичний танець тощо). Оцінювало  юних конкурсантів  професійне журі, до складу якого увійшли народні та заслужені артисти України, зірки естради, педагоги,  провідні фахівці в області культури, дитячої та юнацької творчості.

Читайте також: 
25-річниця Ніжинської дитячої хореографічної школи: «Ритм» запрошує на святковий концерт

Мистецький Ніжин на І Всеукраїнському дитячо-юнацькому вокально-хореографічному конкурсі-фестивалі «Родина» імені Назарія Яремчука представив  Дитячий зразковий ансамбль бального танцю  «Шанс» Ніжинської дитячої хореографічної школи (керівник – Ірина Мірошник) – колектив відомий   не лише  в рідному місці, але й далеко за його межами  своїм професіоналізмом, неординарністю постановок та високою виконавською майстерністю.

Хореографічні постановки «Тепер, коли я навчивсятанцювати» (середнягрупа) та «Повітряний екіпаж» (старша група) у виконанні 29 учасників дитячого зразкового ансамблю бального танцю «Шанс» – без сумніву, були одними з найкращих. Про це свідчать високі нагороди від професійного журі – два Дипломи лауреатів І ступеню в номінації «Бальна хореографія»  (голова журі з хореографії – народний артист України Григорій Чапкіс).

Приємною несподіванкою для колективу стала одна з найвищих нагород конкурсу – Кубок «ПРИЗ СИМПАТІЙ» від народних артистів України Дмитра та Назарія Яремчуків, яку отримала  старша група ансамблю за виконання хореографічної композиції «Повітряний екіпаж».

Ніжинська дитяча хореографічна школа, ансамбль бального танцю

Феєричним та незабутнім було і нагородження лауреатів І Всеукраїнського дитячо-юнацького вокально-хореографічного конкурсу-фестивалю «Родина» імені Назарія Яремчука:  іменні дипломи та медалі – кожному учаснику фестивалю-конкурсу, подяки – талановитим викладачам, пам’ятні подарунки – творчим колективам. Вражала і радувала  щира невимушена атмосфера, що панувала на мистецькому заході завдяки  професіоналізму його організаторів – народних артистів України Дмитра та Назарія Яремчуків.

Ірина Мірошник, керівник дитячого зразкового ансамблю бального танцю «Шанс» Ніжинської дитячої хореографічної школи 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: