Завантаження ...
banner

Сплачувати за електроенергію тепер необхідно за новими реквізитами

У зв’язку зі зміною з 1 січня 2019 року енергопостачальної компанії, вже у лютому 2019, за спожиту в січні електроенергію, доведеться платити ТОВ «Енера Чернігів»

У зв’язку зі зміною з 1 січня 2019 року енергопостачальної компанії, вже у лютому 2019, за спожиту в січні електроенергію, доведеться платити ТОВ «Енера Чернігів».

Про це повідомляє "Чернігівобленерго".

З першого лютого 2019 року споживачі отримають один загальний платіжний документ з новими реквізитами. У рахунку будуть дві окремі позиції: за послуги постачання електроенергії та за послуги розподілу.

Нові реквізити будуть доступні на сайті компанії-постачальника – «Енера Чернігів» та в перших рахунках, які надійдуть споживачам.

Якщо споживач сплачує рахунки через банк чи інтернет-банкінг, потрібно обов’язково виставити нові реквізити. Їх можна знайти на сайті ТОВ «Енера Чернігів».

Що ж до популярного питання, що станеться з переплатами «Обленерго», пільгами й субсидією, то повідомляється, що з ними нічого не станеться. Усі вони залишаються на вашому рахунку. Якщо ви в листопаді, грудні чи раніше переплатили «Обленерго», ця сума перейде до вас на рахунок «Енери». Усі пільги й субсидії так само залишаються.

Додамо, що "Енера" має свій сайт, щоправда він перебуває на стадії доопрацювання, і при переході в особистий кабінет відбувається перенаправлення на особистий кабінет в Чернігівобленерго

mynizhyn.com
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: