Завантаження ...
banner
banner

Що робити, якщо виявили обірвані електричні проводи?

13 лютого 2019 року внаслідок несприятливих погодних умов: налипання мокрого снігу, поривів вітру, сталися знеструмлення повітряних ліній електропередач по Чернігівській області. Загалом знеструмлено 263 населених пункти

електропостачання, проводи, що робити

13 лютого 2019 року внаслідок несприятливих погодних умов: налипання мокрого снігу, поривів вітру, сталися знеструмлення повітряних ліній електропередач по Чернігівській області. Загалом знеструмлено 263 населених пункти. 


ПАТ «ЧЕРНІГІВОБЛЕНЕРГО» звертається до жителів області з проханням! 

Не забувайте, що обірвані проводи майже завжди знаходяться під напругою і наявність або відсутність напруги на них можна визначити тільки за допомогою спеціальних приладів. Тому, категорично забороняється не тільки доторкатися, а навіть наближатися до обірваних проводів, які лежать на землі, на відстань ближче 8 метрів. Забороняється також доторкатися до обірваних проводів різного призначення, що звисають з опор повітряних ліній, дерев і будинків.

Якщо Ви виявили обірваний провід, то залиште біля нього охорону, пояснивши про смертельну небезпеку при наближенні до цього проводу і негайно зателефонуйте 0(800)210-310 (безкоштовно на території України), не залишаючи без нагляду до прибуття персоналу Товариства.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: