Завантаження ...
banner
banner

Ніжинським старшокласникам розповіли про ВНЗ, які здійснюють підготовку поліцейських

11 лютого поліцейські сектору кадрового забезпечення Ніжинського відділу поліції провели профорієнтаційну роботу зі старшокласниками в Ніжинській гімназії № 3. Діти дізнались про умови вступу до вищих навчальних

поліція, старшокласники, профорієнтація

11 лютого поліцейські сектору кадрового забезпечення Ніжинського відділу поліції провели профорієнтаційну роботу зі старшокласниками в Ніжинській гімназії № 3.

Діти дізнались про умови вступу до вищих навчальних закладів зі специфічними умовами навчання, які здійснюють підготовку поліцейських.

Поліцейські розповіли, що в навчальних закладах з підготовки працівників для Національної поліції України  є можливість отримати вищу юридичну освіту за спеціальностями «Право», «Правоохоронна діяльність», «Кібербезпека» та «Психологія». 

Підготовка фахівців на денній формі навчання у вищі навчальні заклади із специфічними умовами навчання здійснюється за кошти державного бюджету, під час якого курсанти забезпечуються харчуванням, речовим майном, грошовим утриманням та проживанням. 

По закінченню навчання курсанти отримують диплом ступеня вищої освіти «бакалавр» та їм присвоюються первинні офіцерські звання - «лейтенант поліції» та в подальшому обов’язково працевлаштовуються на посади до поліції.

Адреси вищих навчальних закладів із специфічними умовами навчання: 

Національна академія  внутрішніх справ
03035, м. Київ, пл. Солом’янська, 1
www.naiau.kiev.ua

Харківський національний університет внутрішніх справ 
м. Харків, проспект Льва Ландау, 27
www.univd.edu.ua

Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ
49005 м. Дніпропетровськ, проспект Гагаріна,  26
www.dduvs.in.ua

Одеський державний університет внутрішніх справ
 65014  м. Одеса,  вул. Успенська,  1
www.oduvs.edu.ua

Донецький юридичний інститут МВС України
м. Кривий Ріг, вул. С.Тільги, 21, та м. Маріуполь, пр. Будівельників, 145
www.dli.donetsk.ua

За детальною інформацією про умови вступу, інформацію про ВНЗ із специфічними умовами навчання, вимоги до кандидатів, умови проходження служби в Національній поліції звертатися до сектору кадрового забезпечення Ніжинського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області за адресою: м. Ніжин, вул. Московська, 22 каб. 305-307   

Сектор кадрового забезпечення Ніжинського ВП ГУНП

поліція, старшокласники, профорієнтація
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: