Завантаження ...
banner
banner

Горе-матері з Мильників апеляційний суд виніс новий вирок

Галині Єсипенко, матері замученої в Мильниках Ніжинського району 2-річної Вероніки, вдвічі збільшили покарання. Нагадаємо, що Ніжинський міськрайонний суд засудив її до 2 років ув'язнення за злісне

Галина Єсипенко, суд, вирок, Красуля

Галині Єсипенко, матері замученої в Мильниках Ніжинського району 2-річної Вероніки, вдвічі збільшили покарання. Нагадаємо, що Ніжинський міськрайонний суд засудив її до 2 років ув'язнення за злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною, що спричинило тяжкі наслідки (ст. 166 Кримінального кодексу України). 

Ніжинська міська прокуратура оскаржила «занадто м'який вирок для матері, з вини якої померла дівчинка», зажадавши «більш суворого покарання для жінки, яка дала змогу знущатися над своїми дітьми». 

В понеділок, 11 лютого, Чернігівський апеляційний суд скасував цей вирок і виніс новий - позбавлення волі на 4 роки з моменту затримання. Під варту Гасю не взяли, це повинні зробити вже в Ніжині. Там поліцейські готові надіти на неї наручники, як тільки отримають рішення суду. Поки обвинувачена на підписці про невиїзд.

Тепер залишається дочекатися покарання для Гасиного дружка - Назару Красулі, який на її очах катував її маленьких дочок, поки молодшу в кінці кінців не забив до смерті. Його судять в Носівці.


mynizhyn.com за матеріалами gorod.cn.ua
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: