Завантаження ...
banner
banner

Кладовище на Прилуцькій планують закрити, а для нового розроблятимуть документацію

Відбулась робоча нарада з питань благоустрою міста Ніжина під головуванням міського голови Анатолія Лінника. У засіданні також взяли участь перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради

кладовище, закриття, вулиця Прилуцька
Фото з інтернету

Відбулась робоча нарада з питань благоустрою міста Ніжина під головуванням міського голови Анатолія Лінника. У засіданні також взяли участь перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорій Олійник, радний міського голови Сергій Осадчий, начальник комунального підприємства «Виробниче управління комунального господарства» Владислав Корман, заступник начальника управління житлово-комунального господарства і будівництва Світлана Сіренко, головний спеціаліст відділу з благоустрою Євгеній Євса.

На початку наради Владислав Адольфович прозвітував щодо очистки доріг, тротуарів, алей від снігу та ожеледиці. Наголосив що дороги по яких здійснюється рух автомобільного транспорту посипається спеціальною піщано-сольовою сумішшю.

Анатолій Валерійович зауважив що повинен бути постійний контроль щодо очистки та посипання доріг, тротуарів від льоду та снігу в зимовий період та місця стихійних сміттєзвалищ по  місту. Також міський голова додав що для збільшення простору освітлення в нічний час необхідно розчистити узбіччя проїзної частини дороги починаючи з вул.Прилуцької і далі по всьому місту.

Григорій Миколайович наголосив щодо вуличного освітлення, а саме замінити опори, встановити нові світильники та замінити старі.

Обговорили та узгодили питання щодо встановлення огорожі на кладовищі по вулиці Прилуцькій (планується прийняття рішення про закриття) та розробка проектно-кошторисної документації, топографічної карти для нового кладовища на землях Кунашівської сільської ради (10,03 га).

кладовище, закриття, вулиця Прилуцька

За матеріалами відділу інформаційно-аналітичної роботи 
та комунікацій з громадськістю

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: