Завантаження ...
banner
banner

На Чернігівщині під час пожежі загинули троє дітей

Троє дітей загинули під час пожежі приватного будинку у селі Дягова Менського району. Про це повідомляє UA: Чернігів з посиланням на речника управління ДСНС в області Олександр Івченко

Пожежа, загибель, Мена


Троє дітей загинули під час пожежі приватного будинку у селі Дягова Менського району. Про це повідомляє 
Управління ДСНС України у Чернігівській області.

Пожежа виникла 17 лютого о 20 годині, вогонь охопив площу 50 кв. м. 
 
За викликом прибули два відділення 10-ої Державної пожежно-рятувальної частини місті Мена УДСНС України у Чернігівській області.

На той момент в помешканні спостерігалося горіння й щільне задимлення, а на місці пригоди вже працювали місцеві сільські вогнеборці. Зі слів сусідів, в будинку мали перебувати ще двоє дітей. Одну з дівчат, 2018 року народження вони через вікно винесли з небезпечної зони, проте дитина не вижила.

У апаратах захисту органів дихання та зору вогнеборці під час проведення розвідки в одній з кімнат на підлозі виявили непритомних двох дівчат 2015 та 2016 років народження.

Рятувальники винесли їх з палаючої оселі та передали медичним працівникам. Нажаль, останні констатували факт загибелі дітей внаслідок дії небезпечних продуктів горіння. Вогнеборці о 21:35 локалізували та о 22:10 остаточно ліквідували пожежу. Вогнем пошкоджено стіни та перекриття будинку по всій площі.

Ймовірною причиною трагедії послужило порушення правил пожежної безпеки при експлуатації опалювальної печі. Того вечора 22-річна мати розтопила піч і, залишивши дітей самих вдома без відповідного нагляду, пішла у своїх справах. По факту трагедії правоохоронними органами проводиться розслідування.

Пожежа, загибель, Мена

Пожежа, загибель, Мена

Пожежа, загибель, Мена

Пожежа, загибель, Мена

Пожежа, загибель, Мена



Пожежа, загибель, Мена

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: