Завантаження ...
banner
banner

Кубок Ніжинського району з лижних гонок: хто переміг. Фото

15 лютого відбувся кубок Ніжинського району з лижних гонок, який був присвячений 30-й річниці виведення військ з республіки Афганістан. Про це повідомляє Сектор сім’ї, молоді та спорту Ніжинської райдержадміністрації


15 лютого відбувся кубок Ніжинського району з лижних гонок, який був присвячений 30-й річниці виведення військ з республіки Афганістан. Про це повідомляє Сектор сім’ї, молоді та спорту Ніжинської райдержадміністрації.

У змаганнях взяли участь спортивні колективи Крут, Ніжинського, Великої Кошелівки, Лосинівки, команда Ніжинської районної ради, студенти Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя та Ніжинського агротехнічного коледжу. Загалом, 34 учасника виявили бажання прийняти участь у цих змаганнях. 

У віковій категорії до 18 років першу сходинку зайняв Шостка Володимир студент агроколеджу, друге і третє місце – Ковальський Ігор і Богдан Олександр із села Ніжинське.

У віковій категорії 18 – 35 років з найкращим результатом до фінішу приїхав Глушко Павло, начальник відділу спорту Ніжинської міської ради друге місце – Рубець Віталій з села Крути, третє місце – Горобець В’ячеслав (село Крути).

Найзахоплюючі баталії точилися у віковій категорії 36 – 50, де зібралися справжні професіонали. Перше місце і найкращий час серед всіх учасників показав голова Ніжинської районної ради Бузун Олег. Друге місце посів Руденко Володимир із селища Лосинівка і третю сходинку виборов – Соломаха Олександр, Великокошелівський сільський голова.

Серед дівчат найкращий час показала Бузун Світлана, не залишивши ніяких шансів суперницям. Друге місце – Катерина Солодка, студентка НДУ ім. М. Гоголя і третє місце – Яременко Мар’яна з селища Лосинівка.

Серед наймолодших учасниць (10-11 років) найкращий час показала Рябущиць Поліна з Лосинівки, друге місце – Бузун Поліна.

В естафетній гонці серед команд найкращий час показала збірна команда с. Лосинівки, друге місце – село Крути і третя сходинка село Ніжинське.

Переможці отримали медалі та грамоти, які їм вручив голова Ніжинської районної державної адміністрації Івашин В’ячеслав Анатолійович та завідувач сектору сім’ї, молоді та спорту Штайнеккер Андрій Романович.

Дякуємо за сприяння в організації змагань Ніжинському міському центру «Спорт для всіх».

лижні гонки

лижні гонки

лижні гонки

лижні гонки

лижні гонки

лижні гонки

лижні гонки

лижні гонки

лижні гонки

лижні гонки

лижні гонки

лижні гонки

лижні гонки

лижні гонки

лижні гонки

лижні гонки

лижні гонки

лижні гонки

лижні гонки

лижні гонки

лижні гонки

лижні гонки

лижні гонки
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: