Завантаження ...
banner
banner

Поліція гарантує винагороду за інформацію про матір мертвого малюка

Нагадаємо, що 15 лютого 2019 року близько 10 год. у лісовому масиві по вулиці Прилуцька міста Ніжина, неподалік міського полігону ТПВ виявлено сміттєвий пакет з тілом новонародженої дитини

немовля, сміттєзвалище, поліція, матір, розшук

Нагадаємо, що 15 лютого 2019 року близько 10 год. у лісовому масиві по вулиці Прилуцька міста Ніжина, неподалік міського полігону ТПВ виявлено сміттєвий пакет з тілом новонародженої  дитини.

Станом на сьогодні продовжуються пошуки матері вказаного немовляти. Просимо всі у кого є хоч якась інформація про дану жінку звернутися до поліції.


Нас цікавить будь-яка інформація про жінок, які перебували на 8-9 місяці вагітності. Жінок, які будучи вагітними, говорили про те, що дитина не бажана. Жінок, які вже мають дітей, ведуть антигромадський спосіб життя і, при цьому, мали явні ознаки вагітності. Жінок на останніх строках вагітності, які вже кілька днів не виходять з будинку на вулицю.

Будь-яку інформації, підозри, припущення стосовно того, хто міг бути матір’ю знайденої 15 лютого дитини просимо повідомити Ніжинський відділ поліції за телефонами: 068-469-52-39, 096-360-83-83 (Viber, WhatsApp, Telegram), або на лінію «102». Не будьте байдужими! 

Анонімність та винагорода гарантується.

Сектор моніторингу Ніжинського відділу поліції

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: