Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині побільшало випадків самогубства

19 лютого у малій залі виконавчого комітету Ніжинської міської ради відбулося засідання міської комісії з питань безпечної життєдіяльності населення. На порядку денному розглядалося три питання

самогубство, випадки

19 лютого у малій залі виконавчого комітету Ніжинської міської ради відбулося засідання міської комісії з питань безпечної життєдіяльності населення.

На порядку денному розглядалося три питання. Одним із них було питання: "Про заходи щодо профілактики проблеми суїциду серед населення міста".


По даному питанню доповідали Марченко Н. П. та Безпалий В. М. - головні лікарі Ніжинського психоневрологічного диспансеру та наркологічного диспансеру. 

Вони повідомили про проблему збільшення випадків самогубства мешканців Ніжина. 

Раніше ми писали: Ніжинець вкоротив собі віку в туалеті 

Зважаючи на це, міська комісія з питань безпечної життєдіяльності населення визнала її такою, що потребує вжиття додаткових організаційних та профілактичних заходів та вирішила створити робочу групу в складі посадових осіб центру соціальних служб для дітей, сімї та молоді, психоневрологічного диспансеру, КЛПЗ «Ніжинська центральна міська лікарня ім. М. Галицького» для дослідження основних причин та підготовки пропозицій щодо вжиття заходів профілактики суїциду, а також рекомендувати міським засобам масової інформації розмістити на своїх сторінках застережливу інформацію з метою запобігання суїцидальних випадків громадян. 

Mynizhyn.com за матеріалами Ніжинської міської ради  

самогубство, випадки
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: