Завантаження ...
banner

За отримання водійського посвідчення вимагали гроші

Ніжинською місцевою прокуратурою спільно з працівниками Ніжинського ВП та управління захисту економіки в Чернігівській області викрито злочинну діяльність службової особи територіального сервісного центра МВС в Чернігівській області та однієї з автошкіл Ніжина

Ніжинською місцевою прокуратурою спільно з працівниками Ніжинського відділу поліції та управління захисту економіки в Чернігівській області викрито злочинну діяльність службової особи територіального сервісного центра МВС в Чернігівській області та однієї з автошкіл Ніжина.

Спільники вимагали у громадянина отримання неправомірної вигоди за сприяння в успішній здачі іспиту та отримання посвідчення водія його дружиною.

Як з’ясувалося, зловмисники налагодили злочинну схему вимагання та отримання грошей за складання іспитів та отримання посвідчення водія.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою).

Предмет винагороди у розмірі 2500 грн вилучено у ході санкціонованого обшуку.

Наразі тривають першочергові слідчі дії. 

Довідково: санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

За інформацією прокурора місцевої прокуратури Кузьменко Т.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: