Завантаження ...
banner
banner

Не збавляючи обертів: ніжинські туристи підкорюють Київ

17 лютого 2019 року у Київській спеціалізованій школі №130 пройшов Відкритий Кубок Голосіївського району з пішохідного туризму на штучному рельєфі (2 етап Відкритого Кубку Києва з пішохідного туризму Х-Drive-2019)

туристи, змагання, перемога

17 лютого 2019 року у Київській спеціалізованій школі №130 пройшов Відкритий Кубок Голосіївського району з пішохідного туризму на штучному рельєфі (2 етап Відкритого Кубку Києва з пішохідного туризму Х-Drive-2019).

Ніжин, як і у січні, брав участь у змаганнях на дистанціях 1, 2 та 4 класів складності.

На дистанції зв’язок 4 класу від Ніжина змагалась команда «ТЕМП» у складі Кононця Євгенія, Силки Альони, Журавльова Владислава, Півень Наталії, Перевери Олександра та Ковтуна Руслана.

Зв’язки Журавльов Владислав-Півень Наталія та Перевера Олександр-Ковтун Руслан вибороли у своїх групах 1 місця, а зв’язка Кононець Євгеній-Силка Альона – 3 місце. У командному заліку – 1 місце. Загалом команда впевнено тримає 1 місце у загальному заліку  Відкритого Кубку Києва Х-Drive-2019.

Молодші туристи виступали на дистанції 2 класу. Ніжин представляла команда «РАНДЕВУ» у складі Куйди Валерії, Адаменко Дарини, Пархітька Нікіти, Глущенка Олександра та запасних Бортника Богдана і Сидорака Зеновія.

У підсумку зв’язки Куйда Валерія-Адаменко Дарина та  Глущенко Олександр-Пархітько Нікіта посіли 1 та 3 місця, у своїх підгрупах, відповідно. За підсумками двох етапів Відкритого Кубку Києва команда знаходиться на 2 місці.

Наймолодші представники команди «РАНДЕВУ», Василенко Юлія, Харицька Злата, Гордієнко Тимур та Іонанов Максим, змагались  на дистанції 1 класу. Зв’язка дівчат посіла 1 місце.

І знову Ніжин підтвердив  свої серйозні наміри у Відкритому Кубку Києва з пішохідного туризму Х-Drive-2019.

За місяць наступний етап Кубку Києва.

Далі буде.

туристи, змагання, перемога

туристи, змагання, перемога

Методист Центру ТКУМ, голова ГО Турклуб «РАНДЕВУ» Олександр Ровенчин nizhynrada.gov.ua
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: