Завантаження ...
banner
banner

Одразу три ніжинські команди вийшли у фінал чемпіонату Чернігівської області з футзалу

24 лютого завершились півфінальні матчі чемпіонату Чернігівської області з футзалу, що проходили в Ніжині. Про це у Facebook повідомляє Федерація футболу м. Ніжина. В першій групі грали команди

футзал, чемпіонат, фінал

24 лютого завершились півфінальні матчі чемпіонату Чернігівської області з футзалу, що проходили в Ніжині. Про це у Facebook повідомляє Федерація футболу м. Ніжина.

В першій групі грали команди: «Агро-Трейдер» м. Ічня, «Дельфін» м. Ніжин, «Спарта» м. Ніжин та «Зігмар» м. Прилуки. Команди в групі майже рівні за класом, тож доля 2-х прохідних місць у фінал вирішувалась в останньому турі. 

В черговий раз приємно вразила результатом команда «Дельфін». У складі якої сильну гру продемонстрував нападник – Павло Давидов. Не в останню чергу, завдяки його неймовірному дриблінгу та результативним ударам команда отримала дві перемоги і посіла друге місце в групі, що надало право потрапити у фінальну частину чемпіонату Чернігівської області з футзалу. Як повідомив капітан команди «Дельфін» - Самко Сергій, що вихід у фінальну стадію змагань, це завдання мінімум для команди і вони його виконали. А надалі гідно зіграти у фінальній стадії.

Отже, у фіналі чемпіонату Чернігівської області з футзалу 2019 року будуть грати наступні колективи: Агро-Трейдер м. Ічня, Дельфін м. Ніжин, Дев’ятка/Дружба м. Ніжин, Фрунзівець м. Ніжин, Білі роси с. Понорниця та ФК Короп.

Місце та час проведення фіналу буде відомо дещо пізніше.

футзал, чемпіонат, фінал
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: