Завантаження ...
banner
banner

Чи збувають наркотичні речовини на території ніжинських шкіл?

27 лютого на засіданні чергової 52 сесії Ніжинської міської ради прозвітував начальник Ніжинського відділу поліції Головного управління національної поліції у Чернігівській області Бойко Володимир про стан законності, боротьби із злочинністю, охорони

наркотичні речовини, школи, поліція

27 лютого на засіданні чергової 52 сесії Ніжинської міської ради прозвітував начальник Ніжинського відділу поліції Головного управління національної поліції у Чернігівській області Бойко Володимир про стан законності, боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності на території міста Ніжина. Ознайомитись із звітом можна буде згодом.

Після заслуховування інформації бажаючі могли задати запитання начальнику Ніжинської поліції. Так, депутат Ніжинської міської ради Костянтин Смалій запитав про те, чи були випадки торгівлі наркотиками у школах, а якщо були, то хто був до цього причетний - учні чи сторонні люди?

На це, Володимир Бойко відповів: "Фактів збуту в будь-яких школах міста нами виявлено не було. У нас була інформація про вживання наркотиків певними учнями, але, в результаті перевірок, інформація про системний збут наркотичних речовин на території шкіл підтверджена не була. Ні учнями, ні сторонніми людьми.

За повідомленнями у мережі Facebook було внесено інформацію до єдиної системи реєстру була внесена інформація про те, що у школах збувають амфетамін. Було відкрито кримінальне провадження за ст. 307 (збут наркотичних засобів). Також, було проведено ряд відповідних заходів, починаючи від опитування педколективів шкіл і закінчуючи іншими заходами. Але інформація не підтверджена і ми фактів збуту не виявили".

Також, Володимира Бойка запитали про рекламу наркотичних речовин, яку можна знайти по всьому місту. На це начальник Ніжинської поліції відповів, ... що лише системна боротьба з такою рекламою може дати ефективний результат.

Зазначимо, що останній раз з рекламою наркотиків у Ніжині активно боролися активісти С14.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: