Завантаження ...
banner
banner

Дві виборчі дільниці у Ніжині змінять свої адреси

28 лютого на засіданні виконавчого комітету розглянули і прийняли рішення «Про затвердження подання щодо внесення змін адрес приміщень для голосування та адрес приміщень дільничних

виборчі дільниці, адреса

28 лютого на засіданні виконавчого комітету розглянули і прийняли рішення «Про затвердження подання  щодо внесення змін адрес приміщень для голосування та адрес приміщень дільничних виборчої комісії утворених на постійній основі в м. Ніжині №740930 та № 740933».

Начальник відділу ведення Державного реєстру виборців Олег Ярмак зазначив, що потрібно змінити адресу приміщення для голосування та адресу приміщення дільничної виборчої комісії утвореної на постійній основі № 740930 з вул. Шевченка 168 (Клуб залізничників), на вул. Шевченка 111 (спортивна зала і два кабінети у ТУ №2) та приміщення дільничної виборчої комісії утвореної на постійній основі № 740933 з вул. Незалежності 42 на вул. Незалежності 5А (приміщення основного корпусу Ніжинського професійного аграрного ліцею). 

Прийняття даного рішення необхідне для приведення до актуального стану  опису меж виборчих дільниць. Зміна приміщень  виборчих дільниць на постійній основі передбачається через невідповідність до технічних умов проведення виборчого процесу. Нові адреси та приміщення, які будуть використовуватись для роботи виборчих дільниць визначені на основі отриманої інформації від адміністрації навчального закладу. 

Дане рішення стане основою на підставі якого Центральна  виборча комісія прийме рішення про зміни адрес приміщень для голосування та адрес приміщень дільничних виборчої комісії утворених на постійній основі в Ніжині  № 740930 та № 740933. 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: