Завантаження ...
banner
banner

Ніжинський бізнес – очима дітей

В малій залі виконавчого комітету Ніжинської міської ради проходить виставка дитячих малюнків на тему: «Ніжинський бізнес – очима дітей». Їх автори - вихованці Ніжинської школи мистецтв та учні

бізнес, малюнки, діти

В малій залі виконавчого комітету Ніжинської міської ради проходить виставка дитячих малюнків на тему: «Ніжинський бізнес – очима дітей». Їх автори - вихованці Ніжинської школи мистецтв та учні загальноосвітніх шкіл. Малюнки містять інформацію про ніжинських виробників, представлені в довільній формі, виконані графічній олівцями та акварельними фарбами .

26 лютого відбулося засідання робочої групи під головуванням радника міського голови Сергія Осадчого, на якому розглянули результати дитячої творчості. На засідання були запрошені секретар міської ради Валерій Салогуб, депутат обласної ради Наталія Копиця, підприємці, представники громадської ради та ради підприємців.

Учасники детально розглянули дитячі малюнки, відзначили їх майстерність та відібрали кращі з них, зображення яких буде використовуватися для друку календарів «Купуй ніжинське. Інвестуй в Ніжин» та в каталозі «Підприємств міста Ніжина».

Виставка буде тривати до 28 лютого, а потім роботи будуть передаватися в друк.

бізнес, малюнки, діти

бізнес, малюнки, діти

бізнес, малюнки, діти

бізнес, малюнки, діти

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: