Завантаження ...
banner
banner

Проведено координаційну нараду керівників правоохоронних органів

28 лютого Ніжинською місцевою прокуратурою проведено координаційну нараду керівників правоохоронних органів

прокуратура, нарада

28 лютого Ніжинською місцевою прокуратурою проведено координаційну нараду керівників правоохоронних органів.

На нараді обговорено ефективність взаємодії правоохоронних органів у сфері протидії злочинності на підвідомчій території (м. Ніжин, Ніжинський, Носівський, Бобровицький, Козелецький райони).

Учасниками наради визначено, що скоординованими зусиллями забезпечено подальшу стабілізацію злочинності в регіоні, рівень якої зменшився на 5,2%.

Зменшилася кількість облікованих особливо тяжких злочинів, кількості умисних вбивств, тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого та злочинів проти власності.
Відсоток розкриття кримінальних правопорушень за підозрою та за остаточними результатами досудового розслідування є вищим загальнообласного.

Активізовано роботу щодо розслідування кримінальних правопорушень про корупційні злочини, у бюджетній сфері, у сфері земельних відносин та у сфері обігу лісопродукції.

Водночас, незважаючи на ряд об’єктивних чинників та наявність позитивних тенденцій у сфері боротьби зі злочинністю, учасниками наради обговорено значну кількість проблемних питань, які потребують невідкладного вирішення та подальшого удосконалення співпраці правоохоронних органів.

З метою зміцнення правопорядку, профілактиці та протидії злочинності в регіоні, визначено низку спільних, скоординованих заходів, спрямованих на посилення взаємодії правоохоронних органів.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: