Завантаження ...
banner

Як пройшли контрдиверсійні навчання. Фото

Координаційна група Антитеро-ристичного центру при Управлінні Служби безпеки України у Чернігівській області провела контрдиверсійні навчання на одному з військових об’єктів регіону. Про це Високому Валу повідомили у прес-центрі Служби Безпеки України

контирдиверсійні навчання, СБУ

Координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні Служби безпеки України у Чернігівській області провела контрдиверсійні навчання на одному з військових об’єктів регіону.

Про це Високому Валу повідомили у прес-центрі Служби Безпеки України.

Тренування відбулись за участі представників СБУ, Збройних Сил України, Нацоліції, Нацгвардії, Держслужби з надзвичайних ситуацій та органів місцевого самоврядування.

За завданням навчань, які проходили в умовах максимально наближених до реальних, учасники відпрацювали комплекс заходів, що спрямовані на пошук і знешкодження «диверсантів» та безпілотних літальних апаратів.

Для нейтралізації умовних диверсантів залучені підрозділи виконали низку завдань із запобігання терористичним загрозам.

За підсумками тренувань Координаційна група проаналізувала ефективність сил і засобів з протидії проявам диверсій на військових об'єктах. Також організатори заходу окреслили питання, на які необхідно звернути увагу під час підготовки відповідних підрозділів силових структур.

контирдиверсійні навчання, СБУ

контирдиверсійні навчання, СБУ

контирдиверсійні навчання, СБУ
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: