Завантаження ...
banner
banner

Ніжинська міська рада укладе договір з ТОВ «Пассервіс» ще на 5 років

О 10.00 5 березня 2019 року у малій залі виконавчого комітету Ніжинської міської ради під головуванням першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорія Олійника

ТОВ

О 10.00 5 березня 2019 року у малій залі виконавчого комітету Ніжинської міської ради під головуванням першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорія Олійника відбулося засідання конкурсного комітету щодо визначення переможця конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування №39 «Заводська» - вул. Космонавтів» та на сукупності маршрутів: № 11 «Вул. Колгоспна – залізничний вокзал»; № 12 «Вул. Колгоспна – підстанція»; № 13 «Вул. Кунашівська – залізничний вокзал».

У засіданні взяли участь члени конкурсного комітету та директор ТОВ «Пассервіс», від якого надійшла конкурсна пропозиція, Валентина Корабель.

Засідання відкрив голова конкурсного комітету Григорій Олійник, який почергово назвав присутніх членів конкурсного комітету, роз’яснив присутнім особливості нормативно-правового регулювання у цій сфері господарської діяльності. Крім того, він зазначив, що конкурсний комітет діє на підставі рішення виконавчого комітету Ніжинської міської ради №10 від 10 січня 2019 року, відповідно до якого виконання функцій робочого органу по організації забезпечення роботи конкурсного комітету щодо розгляду конкурсних пропозицій та визначення переможця конкурсу на автобусному маршруті загального користування покладено на відділ транспорту та зв’язку управління житлово – комунального господарства та будівництва Ніжинської міської ради.

У зв’язку з цим, слово було надано начальнику відділу транспорту та зв’язку управління житлово – комунального господарства та будівництва Ніжинської міської ради Віктору Карпенку. Він повідомив, що в рамках проведених заходів були розміщені оголошення про проведення конкурсу в міській газеті «Вісті» та на офіційному сайті Ніжинської міської ради, а також надсилалися пропозиції до обласної державної адміністрації. Однак, заявку на участь у конкурсі за обома об’єктами конкурсу подало лише ТОВ «Пассервіс». Віктор Миколайович зачитав присутнім основні та додаткові умови проведення конкурсу.

ТОВ

У процесі обговорення поданих матеріалів директор ТОВ "Пассервіс" Валентина Корабель надала вичерпні відповіді на запитання членів конкурсного комітету щодо наявних можливостей забезпечити якісні та своєчасні послуг з перевезення на відповідних маршрутах, а також щодо виконання у майбутньому додаткових умов з перевезення, таких як встановлення GPS-трекерів та валідаторів на транспортних засобах.

Заслухавши всі матеріали поданих на розгляд конкурсному комітету, Григорій Миколайович запропонував перейти безпосередньо до розгляду конкурсних пропозицій та отримавши погодження у членів комітету відкрив пакет із матеріалами поданими на конкурс.

Обговорення та прийняття рішення відбувалося відповідно до процедури, по кожному об’єкту конкурсу окремо. За результатами розгляду та голосування були прийняті наступні рішення:

По конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування №39 «Заводська» - вул. Космонавтів»:

1. Допустити ТОВ «Пассервіс» до участі у конкурсі;

2. Визнати ТОВ «Пассервіс» переможцем у конкурсі з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування №39 «Заводська» - вул. Космонавтів»;

3. Рекомендувати виконавчому комітету Ніжинської міської ради укласти договір з ТОВ «Пассервіс» на 5 років.

По конкурсу з перевезення пасажирів на сукупності маршрутів: № 11 «Вул. Колгоспна – залізничний вокзал»; № 12 «Вул. Колгоспна – підстанція»; № 13 «Вул. Кунашівська – залізничний вокзал»:

1. Допустити ТОВ «Пассервіс» до участі у конкурсі;

2. Визнати ТОВ «Пассервіс» переможцем у конкурсі з перевезення пасажирів на сукупності маршрутів: № 11 «Вул. Колгоспна – залізничний вокзал»; № 12 «Вул. Колгоспна – підстанція»; № 13 «Вул. Кунашівська – залізничний вокзал»;

3. Рекомендувати виконавчому комітету Ніжинської міської ради укласти договір з ТОВ «Пассервіс» на 5 років.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи
та комунікацій з громадськістю

ТОВ
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: