Завантаження ...
banner

Як у Ніжині вітали жінок з 8 березня. Фото

Перші дні весни дарують нам радісне свято жіночності та краси, яке уособлює такі одвічні поняття, як Жінка, Матір, Любов, Краса, Добро. Це по-справжньому світле та весняне свято щоразу нагадує нам про найцінніше

8 бернзня, привітання

Перші дні весни дарують нам радісне свято жіночності та краси, яке уособлює такі одвічні поняття, як Жінка, Матір, Любов, Краса, Добро. Це по-справжньому світле та весняне свято щоразу нагадує нам про найцінніше та найпрекрасніше, що є у нашому житті – кохання, любов до рідних, сімейне благополуччя та турботу про дітей, тепло материнських рук і родинний затишок, жіночу мудрість, любов і милосердя.

Сьогодні, 6 березня, напередодні свята в місті Ніжині відбулися урочисті заходи з нагоди 8 Березня.

До малої зали виконавчого комітету Ніжинської міської ради запросили жінок, які взяли на себе непросту й відповідальну місію – виховати й підготувати дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, до самостійного життя. Нині в нашому місті функціонують 13 прийомних  сімей, в яких виховуються 23 дитини. Також привітали матерів та дружин загиблих учасників АТО

За дорученням міського голови Анатолія Лінника слова вдячності жінкам висловив заступник міського голови Ігор Алєксєєнко та зазначив, що за письмовими зверненнями 18 сімей загиблих учасників антитерористичної операції на сході країни на черговому засіданні виконавчого комітету буде винесено на розгляд проект рішення про надання їм матеріальної допомоги. 

До привітань долучився начальник відділу рекрутингу Ніжинського об'єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки Олександр Галата.

На адресу жінок пролунало багато теплих слів і щирих побажань. Від чоловіків вони отримали букети квітів та запрошення на святковий концерт "Жінка, весна, любов", який відбувся в міському будинку культури за участі творчих колективів міста.

Відділ інформаційно-аналітичної
роботи та комунікацій з громадськості

8 бернзня, привітання

8 бернзня, привітання

8 бернзня, привітання

8 бернзня, привітання

8 бернзня, привітання
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: