Завантаження ...
banner

Порошенко образився на чернігівців за негостинний прийом. Відео

Сотні працівників спецслужби, групи швидкого реагування, паркани, металошукачі та перекриті вулиці. У Чернігові в середу перебував президент. Петро Порошенко до міста прилетів на гелікоптері

Петро Порошенко, візит, Чернігів

Сотні працівників спецслужби, групи швидкого реагування, паркани, металошукачі та перекриті вулиці.

У Чернігові в середу перебував президент. Петро Порошенко до міста прилетів на гелікоптері. З летовища у Півцях його кортеж попрямував у центр, пише Високий Вал.

Понад 600 бюджетників міста та області зібрали в обласному філармонійному центрі. Тут провели засідання ради регіонального розвитку.

Щоправда, до актової зали пропускали не всіх, лише за списками та запрошеннями.

Літній чернігівець навіть втратив свідомість, доки чекав своєї черги на вході у філармонію.

Перед бюджетниками звітували голова Чернігівської ОДА та міський голова. А після них – Петро Порошенко.

Після виступу у філармонії в щільному оточенні силовиків, які влаштували коридор, Порошенко пішов до сцени. Його непривітно зустріли чернігівці та представники Національного корпусу. Порошенку довелося вислухати багато неприємних слів на свою адресу. Передусім через скандал навколо розкрадання в армії його оточенням.

Ображений негостинним прийомом Порошенко, навіть дорікнув і махав їм рукою.

На шляху Петра Порошенка були й чернігівці, яких заздалегідь підготували для привітань, адже їх не чіпали охоронці. Вони слухняно вишикувалися на алеї.

Відсутність діалогу та півторагодинне очікування змусило багатьох учасників зустрічі достроково її залишити. За неофіційними даними, до Чернігова звезли людей з районів та чернігівських бюджетників. Адже у натовпі чернігівці помітили знайомі обличчя працівників різних підприємств та установ.

Зі сцени президент хвалився Томосом, фінансуванням армії, розповідав про першочергові завдання розвитку економіки і обіцяв містянам реалізувати масштабний проект. Чи залишився він задоволений візитом невідомо. А от чернігівці очікували діалогу, хотіли задати йому запитання, але він їх проігнорував і швидко залишив Чернігів.

Детальніше у сюжеті


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: