Завантаження ...
banner

У Ніжині «прикрили» незаконну заправку

За процесуального керівництва Ніжинської місцевої прокуратури, слідчими Ніжинського відділу поліції за оперативного супроводу співробітників ГУ ДФС у Чернігівській області припинено незаконну діяльність автомобільного заправного пункту, розташованого на території Ніжина

Фото з мережі Інтернет

За процесуального керівництва Ніжинської місцевої прокуратури, слідчими Ніжинського відділу поліції за оперативного супроводу співробітників ГУ ДФС у Чернігівській області припинено незаконну діяльність автомобільного заправного пункту, розташованого на території Ніжина.

У ході розслідування кримінального провадження за ч. 1 ст. 272

КК України (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) встановлено здійснення господарської діяльності пов’язаної з придбанням, зберіганням та реалізацією паливно-мастильних матеріалів без передбачених законодавством дозвільних документів.

По темі: 
Прокуратура реагує на бездіяльність місцевої влади у сфері захисту прав дітей

Обʼєкт підвищеної небезпеки функціонував у межах населеного пункту створюючи небезпеку для життя та здоровʼя громадян.

Під час санкціонованого огляду  виявлено та вилучено обладнання для відпуску та зберігання бензину та дизельного палива, зокрема, дві паливнороздавальні колонки  об’ємом 40 м. 3 з двома секціями для зберігання бензину А 95, дизпаливо та пальне загальним об’ємом близько 4 тон.

Подальше досудове розслідування триває.

За інформацію прокурора
Ніжинської місцевої прокуратури А. Лисенка
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: