Завантаження ...
banner

Про молодіжне середовище Ніжина. Погляд з боку. Відео

У пятницю, 15 березня, в Ніжині відбувся прес-тур регіонального відділення Асоціації міст України на тему: «Розвиток молодіжного середовища Ніжинської громади»

молодь, молодіжне середовище, прес-тур

У пятницю, 15 березня, в Ніжині відбувся прес-тур регіонального відділення Асоціації міст України на тему: «Розвиток молодіжного середовища Ніжинської громади».

Метою було висвітлення особливостей формування середовища, сприятливого для молоді.

Участь у прес-турі взяли міський голова Анатолій Лінник, його заступники Григорій Олійник та Ігор Алєксєєнко, керуючий справами апарату виконавчого комітету Сергій Колесник, виконавчий директор Чернігівського відділення Асоціації міст України Михайло Литвин, керівнкики управлінь та відділів виконавчих органів ради, регіональні та місцеві ЗМІ.

В рамках прес-туру міський голова Анатолій Лінник дав інтерв’ю щодо реалізації програми розвитку молодіжного середовища в місті. Анатолій Валерійович зауважив, що з метою розвитку і згуртування  ніжинської громади, залучення молодих активістів до процесу управління, планування та розвитку міста Ніжина було створено Комунальний заклад Ніжинський міський молодіжний центр. 


Начальник сектора з питань інвестиційної та зовнішньоекономічної діяльності відділу інвестиційної діяльності та розвитку інфраструктури Віра Топіха презентувала матеріали про співпрацю ніжинської громади з міжнародними партнерами щодо підвищення енергоефективності та відкритості».

Т.в.о начальника  відділу сім’ї та молоді Анна Лисенко проінформувала про перспективи розвитку молодіжного руху в Ніжині.

Гості відвідали амбулаторію загальної практики-сімейної медицини №8, що на вулиці Шекерогринівська,  де заступник головного лікаря  Ніжинського міського центру первинної медико-санітарної допомоги» Анна Стрельнікова розповіла про діяльність та перспективи розвитку центру. 

Сама амбулаторія №8 була відкрита найпізніше серед усіх амбулаторій сімейної медицини. Вона добре обладнана та дає змогу надавати медичні послуги жителям мікрорайону.

Делегація відвідала Ніжинську дитячу хореографічну школу, де директор закладу, заслужений працівник культури України Галина Тимошенко презентувала діяльність муніципального закладу, провела екскурсію по школі та ознайомила: музичні, спортивний, танцювальний класи і народний музей українського старовинного костюму та побуту Ніжинської дитячої хореографічної школи.

До речі, саме цього дня, 15 березня Ніжинська дитяча хореографічна школа святкувала 25-річчя з часу свого заснування. 

Детальніше про це читайте: Святкування 25-річчя Ніжинської хореографічної школи

На завершення візиту директор краєзнавчого музею імені Івана Спаського Геннадій Дудченко провів представникам Асоціації міст України та ЗМІ цікаву оглядову екскурсію центральною історичною частиною міста, а також розповів про QR-коди в туристичній інфраструктурі міста.

молодь, молодіжне середовище, прес-тур

молодь, молодіжне середовище, прес-тур

молодь, молодіжне середовище, прес-тур

молодь, молодіжне середовище, прес-тур

молодь, молодіжне середовище, прес-тур

молодь, молодіжне середовище, прес-тур

молодь, молодіжне середовище, прес-тур
























mynizhyn.com 
за матеріалами Відділу інформаційно-аналітичної роботи 
та комунікацій з громадськістю Виконавчого комітету міської ради

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: