Завантаження ...
banner
banner

Дощі та похолодання: синоптик зробила прогноз на наступний тиждень

22 березня очікуються періодичні дощі в більшості областей України. 23 та 24 березня суттєві опади в Україні малоймовірні – господарюватиме антициклон

Антициклон, погода

22 березня очікуються періодичні дощі в більшості областей України. 23 та 24 березня суттєві опади в Україні малоймовірні – господарюватиме антициклон.

Про це повідомляє Наталія Діденко в своєм блозі

Березень завершується. Погода відповідає сезону, показуючи вже більше сонця, менше хмар, більше сильного вітру, менше «мінусів», демонструє ще свіжі ночі, проте значно тепліші дні. Час від часу вискакують навіть квітневі градуси, щоб заманити нас у мрії про справжнє тепло та зелені листочки. 

Після прохолодного тижня, коли температура повітря у нічні години опускалась до нуля і навіть нижче, 22, 23 та 24 березня очікується потепління. Максимальна температура повітря впродовж дня становитиме +10+15 градусів. Найхолоднішою залишиться північно-східна частина України, на Сумщині та Харківщині очікується +5+9 градусів.

22 березня атмосферний фронт зумовить періодичні дощі в більшості областей України, лише південна частина потрапить у суху сонячну погоду.

23 березня, у Всесвітній день метеоролога, та 24 березня суттєві опади в Україні малоймовірні – господарюватиме антициклон.

На початку наступного тижня, у понеділок, тепла погода ще втримається. Але прийдуть дощі із заходу, які протягом дня поширяться на значну частину територію України, окрім східних областей та півдня.

Надалі дощів в Україні побільшає, а температура повітря почне знижуватися. Похолодання торкнеться більшості областей. Вночі очікується від +4 до -4 градусів, вдень стовпчики термометрів не перевищать +5+9 градусів.

У нічні години, коли температура повітря наближатиметься до нуля градусів і нижче, можливий мокрий сніг.

Ось так нестабільно буде завершуватися березень, який ми все одно любимо і шануємо. Адже саме березень завжди справджує наші мрії про весну і приносить Всесвітній день метеоролога.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: