Завантаження ...
banner

Ніжинців запрошують долучитися до озеленення міста

Шановні ніжинці! З початком весни, у нашому місті буде розпочато комплекс робіт з озеленення міста за допомогою висадження саджанців дерев. Реалізація цих робіт має на меті розвиток та збереження зелених

озеленення, саджанці, дерева

Шановні ніжинці! З початком весни, у нашому місті буде розпочато комплекс робіт з озеленення міста за допомогою висадження саджанців дерев. Реалізація цих робіт має на меті розвиток та збереження зелених насаджень у нашому місті  та позитивно вплине на покращення зовнішньої привабливості вулиць та місць загального громадського користування.

Запрошуємо всіх мешканців, підприємців та меценатів не бути байдужими та долучитися до такої важливої справи, яка допоможе озеленити місто та зробити його кращим. Якщо хтось з вас має молоді саджанці дерев та готовий передати їх для висадження, запрошуємо вас, безпосередньо, звернутись з пропозиціями до Управління житлово-комунального господарства та будівництва до комунального відділу або за телефоном 2-31-17.

Заходи з озеленення значно зменшать кількість вуглекислого газу в повітрі, який негативно впливає на якість повітря. Цей отруйний газ змішується з небезпечними викидами автомобілів і сильно сприяє розвитку глобального потепління. Із більш озелененими зонами буде менше забруднення, а отже й поліпшиться екологічний стан та умови життєдіяльності мешканців.

Дякуємо за співпрацю на благо Ніжина!

Джерело: unenizh.org.ua
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: