Завантаження ...
banner

Цієї п'ятниці відбудеться конкурс краси і таланту - «СтудМіс Ніжина 2019». Вхід вільний

Ніжинців та гостей міста запрошують на конкурс краси і таланту! 29 березня о 19.00 у Ніжинському міському будинку культури відбудеться конкурс «СтудМіс Ніжина 2019». На вас чекатиме: дефіле учасниць в дизайнерських

конкурс, СтудМіс Ніжина 2019

Ніжинців та гостей міста запрошують на конкурс краси і таланту! 29 березня о 19.00 у Ніжинському міському будинку культури відбудеться І міський конкурс краси «СтудМіс Ніжина 2019» (за підтримки міського голови Анатолія Лінника). 

На вас чекатиме: дефіле учасниць в дизайнерських українських костюмах, виступи творчих колективів Ніжина, інтелектуальний конкурс, насичена концертна програма, чарівний вихід дівчат у вечірніх сукнях та багато іншого.

Вхід вільний.

За титул позмагаються 14 ніжинських красунь. Переможниця «СтудМіс Ніжина» візьме участь у регіональному конкурсі краси «СтудМіс Чернігова 2019».

Переможниця 
«СтудМіс Чернігова» представить Чернігівську область на Всеукраїнському конкурсі краси та таланту «СтудМіс України 2019». У свою чергу,  переможниця «СтудМіс України» поїде на «Miss World University 2019, який вже 7-ий рік проходить у Кореї.

Краса врятує світ!

конкурс, СтудМіс Ніжина 2019
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: