Завантаження ...
banner
banner

За хуліганство у міській поліклініці ніжинець може сісти на 5 років

20 березня до чергової частини Ніжинського ВП ГУНП в Чернігівській області надійшло повідомлення про те, що в Ніжинській міській поліклініці невідомий чоловік бігає по приміщенню та погрожує підірвати

граната, чоловік, міська поліклініка, прокуратура

20 березня до чергової частини Ніжинського ВП ГУНП в Чернігівській області надійшло повідомлення про те, що в Ніжинській міській поліклініці невідомий чоловік бігає по приміщенню та погрожує підірвати предмет схожий на гранату. 


Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи та чергового прокурора встановлено, що раніше неодноразово судимий ніжинець, перебуваючи у приміщенні міської поліклініки, з предметом схожим на гранату Ф-1 (пластикова іграшка), грубо порушив громадський порядок, внаслідок чого роботу поліклініки було тимчасово припинено. 

За вказаним фактом слідчим відділом Ніжинського ВП ГУНП в Чернігівській області розпочато кримінальне провадження. Слідчим за погодженням з процесуальним керівником чоловіку повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 296 КК України.

Досудове розслідування триває.

ДОВІДКОВО: 

Хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом, - карається штрафом від п'ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п'яти років.

Ніжинська місцева прокуратура
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: