Завантаження ...
banner

У Ніжині затримано кишенькового злодія

Співробітники Ніжинського міськвідділу УМВС в Чернігівській області в ході спецоперації затримали кишенькового злодія-гастролера, який зізнався більше ніж у десяти крадіжках.

Співробітники Ніжинського міськвідділу УМВС в Чернігівській області в ході спецоперації затримали кишенькового злодія-гастролера, який зізнався більше ніж у десяти крадіжках.

Як зазначив начальник Ніжинського міськвідділу внутрішніх справ підполковник міліції Михайло Пелех, перші заяви про кишенькові крадіжки в громадському транспорті Ніжина почали надходити до чергової частини на початку березня. Пасажири маршрутних автобусів виявляли зникнення гаманців, мобільних телефонів і навіть жіночих сумок з усім вмістом
.
Проаналізувавши факти, правоохоронці висунули версію про причетність до злочинів місцевого кишенькового злодія, який в січні вийшов на волю після чергового ув’язнення.
 
Спланувавши оперативно-розшукові заходи та залучивши до пошуків максимальну кількість особового складу, на третій день операції міліціонери затримали підозрюваного в маршрутці.
 
Як і припускали правоохоронці, кишеньковим злодієм виявися місцевий житель 1981 року народження. Його було доставлено до міськвідділу та опитано в рамках відкритого кримінального провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка).Слідчим підозрюваний розповів, що на його рахунку понад десяток обкрадених ніжинців.
 
Згідно ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України за крадіжку передбачене покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.
Досудове розслідування триває. Підозрюваний перевіряється на причетність до аналогічних злочинів на території інших областей нашої держави.
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: