Завантаження ...
banner

У Ніжині буде ще одне "сонячне дерево"

Відбулась робоча нарада з питань благоустрою міста Ніжина під головуванням міського голови Анатолія Лінника. У засіданні також взяли участь начальник комунального підприємства «Виробниче управління комунального

сонячне дерево, благоустрій

Відбулась робоча нарада з питань благоустрою міста Ніжина під головуванням міського голови Анатолія Лінника. У засіданні також взяли участь начальник комунального підприємства «Виробниче управління комунального господарства» Владислав Корман, заступник начальника управління житлово-комунального господарства і будівництва Світлана Сіренко, головний спеціаліст відділу з благоустрою Євгеній Євса.

На початку засідання були розглянуті протокольні доручення з попередніх нарад та надані нові. Присутні обговорили питання: реконструкція площі, встановлення та фарбування консолей на Театральному мосту, упорядкування автобусних зупинок і розміщення табличок з їх назвами та ін.

На нараді було розглянуто ряд важливих питань, які стосуються дотримання норм законодавства щодо благоустрою територій, у т.ч. приведення прилеглих територій біля магазинів, кіосків та інших малих архітектурних форм до належного санітарного стану.

Детально обговорили благоустрій території від Ощадбанку до ТЦ «Гермес», в тому числі розміщення на даній території енергодерева та лавочок для відпочинку поки буде підзаряджтися гаджет.

Раніше ми писали: 
Біля Гоголевого вишу з'явилось «сонячне дерево»
Міський голова Анатолій Лінник порушив питання прибирання міста, а саме очищення доріг та тротуарів від вуличного змету, його вивезення та обрізка дерев, що прилягають до дороги.

Міський голова наголосив, що одним з найголовніших показників рівня культури, організованості та цивілізованості міста є стан упорядкування території.

Встановлені по всьому місту майданчики для збору ТПВ суттєво вирішують  проблеми раціональної,  ефективної та своєчасної  організації збирання та вивозу сміття. Але, останнім часом, практично на кожному сміттєвому майданчику можна спостерігати невтішну картину заповнення контейнерів гілками з дерев та кущів, різного роду бур’янами, будівельним сміттям, меблями та іншим сміттям, яке має великі габарити і не відноситься до категорії твердих побутових відходів.

Через таке нераціональне складування відходів в контейнерах не залишається місця для викидання звичайних твердих побутових відходів іншими мешканцями. Такі дії є прямим порушенням Правил благоустрою та інших правових норм у сфері поводження з відходами. Керівники обговоривши дану проблему намітили стратегічні плини по їх усуненню.

По закінченню наради очільник міста поставив конкретні задачі та терміни їх виконання перед керівниками комунальної сфери.

сонячне дерево, благоустрій

Відділ інформаційно-аналітичної роботи 
та комінікацій з громадськістю
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: