Завантаження ...
banner

Ніжинець обкрадав автомобілі залишені біля житлових будинків

За результатами досудового розслідування встановлено особу серійного крадія майна з автомобілів (техніки, інструментів, запчастин, тощо), який діяв на території міста Ніжина. На його рахунку більше десяти

автомобілі, крадіжки, прокуратура

За результатами досудового розслідування встановлено особу серійного крадія майна з автомобілів (техніки, інструментів, запчастин, тощо), який діяв на території міста Ніжина. На його рахунку більше десяти обікрадених автомобілів, які залишалися без нагляду біля житлових будинків. 

Вина 35-річного мешканця Ніжина у вчиненні частини цих крадіжок уже доведена в суді та йому призначено покарання у виді позбавлення волі.

Одночасно встановлено його причетність до скоєння ще двох крадіжок. Маючи під рукою металеву викрутку обвинувачений ламав замки дверей  автомобілів та багажників, звідки викрадав речі, які там знаходились. Останнього разу крадій виніс 2 автомагнітоли, шуруповерт, набір рожкових ключів, мобільний телефон, акумулятор. Частину викрадених речей уже вилучено та повернуто потерпілим. 

Обвинувальний акт стосовно винної особи за ч. 2 ст. 185 КК України (таємне викрадення чужого майна (крадіжка), вчинене повторно) вже скеровано до суду. 

Ніжинська місцева прокуратура
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: