Завантаження ...
banner

8-річну дівчинку з Ніжина постійно б'ють рідні бабусі

51-річна Інна та 78-річна Галина Яківна виховують 8-річну Ксенію застосовують єдиний метод – лупцювання. Причому, дівчинці пропонується вибір, ніж її будуть бити: пасок або дріт

На проект «Кохана, ми вбиваємо дітей» на телеканалі СТБ звернулася сім’я Педора з міста Ніжин.

51-річна Інна та 78-річна Галина Яківна виховують 8-річну Ксенію. Дівчинка, прогулює уроки, б’є дітей, кидається цеглою і навіть почала бити прабабусю.
 
Її мати – Аля, живе по сусідству, вона позбавлена ​​батьківських прав бабусями, і займається облаштуванням нової сім’ї. З 8-річною дочкою вона не спілкується взагалі.
 
Бабусі ж, що виховують Ксюшу, застосовують єдиний метод – лупцювання. Причому, дівчинці пропонується вибір, ніж її будуть бити: пасок або дріт.

Але в рамках проекту, на кілька днів дитина відправиться жити до рідної матері. Яке ж буде розчарування 8-річної Ксюши, коли з’ясується, що мама не стане терпіти її хуліганства і відправить знову до бабусь, які б’ють її.
 
Виявляється, що між усіма жінками в цій родині існує давній конфлікт, і самі бабусі запропонували Алі грошей, щоб вона відмовилася від дитини. Навіщо це було потрібно двом пенсіонеркам? Чому замість любові і ласки, вони тільки б’ють маленьку дівчинку?  Все це ви зможете дізнатися вже сьогодні, о 22.30 на СТБ у програмі «Кохана, ми вбиваємо дітей» та на нашому сайті
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: