Завантаження ...
banner
banner

Службовцю, який вимагав хабар за сприяння у здачі водійських іспитів, повідомили про підозру

За процесуального керівництва Ніжинської місцевої прокуратури здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 368 КК України (одержання службовою особою неправомірної вигоди з

автошкола, хабар, прокуратура

За процесуального керівництва Ніжинської місцевої прокуратури здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 368 КК України (одержання службовою особою неправомірної вигоди з використанням наданої їй влади та службового становища, за попередньою змовою групою осіб, поєднаної з вимаганням неправомірної вигоди службовою особою).

Як раніше повідомлялося, спільники вимагали у громадянина отримання неправомірної вигоди за сприяння в успішній здачі іспиту та отримання посвідчення водія його дружиною.

Як з’ясувалося, зловмисники налагодили злочинну схему вимагання та отримання грошей за складання іспитів та отримання посвідчення водія.

Предмет винагороди у розмірі 2500 грн вилучено у ході обшуків.

Завдяки належній організації першочергових слідчих дій у кримінальному провадженні та здобутим доказам 03.04.2019 службовій особі територіального сервісного центра МВС в Чернігівській області повідомлено про підозру за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України. 

Довідково: санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Ніжинська місцева прокуратура
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: