Завантаження ...
banner
banner

За вихідні у Ніжині та районі згорів автомобіль, 2 будівлі і 28 гектарів сухої трави

За інформацією від Департаменту цивільного захисту і оборонної роботи Чернігівської ОДА впродовж 6 і 7 квітня у Ніжині та районі зафіксували 6 пожеж. Так, 6 квітня в Ніжині по вулиці Об'їжджа, 27/1 о 12 год. 52 хв.

пожежі, Ніжин

За інформацією від Департаменту цивільного захисту і оборонної роботи Чернігівської ОДА впродовж 6 і 7 квітня у Ніжині та районі зафіксували 6 пожеж.

Так, 6 квітня в Ніжині по вулиці Об'їжджа, 27/1 о 12 год. 52 хв. сталася пожежа господарчої будівлі (5х7 м, стіни цегляні, покрівля шиферна). Вогнем знищено покрівлю та перекриття, пошкоджено майно та облицювання сусідньої господарчої будівлі. Причина - необережне поводження з вогнем.

Читайте також: 
На Ніжинщині під час спалювання сухої трави загинула 80-річна жінка

Того ж дня, біля Ніжина о 19 год. 55 хв. на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 10 га.

А в селі Березанка Ніжинського району о 12 год. 41 хв. 6 квітня на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 18 га.

пожежі, Ніжин

7 квітня у Ніжині по вулиці Озерна біля будинку №  7 о 01 год. 51 хв. сталася пожежа автомобіля "ВАЗ-21015". Вогнем знищено салон, пошкоджено моторний відсік. Ймовірна причина - підпал. 

У селі Вертіївка Ніжинського  району по  провулку Лебединий, 7 о 12 год.  47 хв. 7 квітня сталася пожежа неексплатованого будинку (6х8 м, стіни дерев'яні, покрівля металева). Вогнем пошкоджено стіни та перекриття на площі 15 кв. м. Причина - необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

Того ж дня, у Ніжині по  вулиці Воздвиженська о 18 год. 13 хв. горіла суха трава та сміття на площі 0,05 га.

пожежі, Ніжин

пожежі, Ніжин
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: