Завантаження ...
banner
banner

Бійка чоловіків на території дитячого садочка: що ж насправді сталося?

Декілька днів тому з'явилась інформація про те, що по вулиці Прилуцька, на території дитсадка №25 сталась бійка, внаслідок якої один чоловік отримав ножове поранення в голову. 8 квітня на щотижневій оперативній нараді

Прилуцька, бійка, дитячий садок

Декілька днів тому з'явилась інформація про те, що по вулиці Прилуцька, на території дитсадка №25 сталась бійка, внаслідок якої один чоловік отримав ножове поранення в голову.

8 квітня на щотижневій оперативній нараді очільниця Сектору моніторингу Ніжинського відділку поліції Інна Музиченко спростувала інформацію.

За її словами, 4 квітня на вулиці Прилуцькій між двома чоловіками виник конфлікт. Один чоловік вів коня, а інший подумав, що тварина крадена. Спочатку зав'язалася словесна перепалка, яка потім переросла в бійку.

Дійсно, так сталося, що вони бігали на території навчального закладу. Але тяжких тілесних ушкоджень ніхто не зазнав. У кожного із чоловіків є легкі тілесні ушкодження, які мають вигляд забою голови, суглобів.

Як зазначив, перший заступник міського голови Григорій Олійник, що охорона дитячих закладів є нагальним питанням. У ДНЗ №25 побиті двері, стіни і була кров на підлозі. Тому заступник наголосив, що це все ж надзвичайна подія.

Також, Григорій Олійнник зазначив, що оскільки в навчальних закладах є тривожні кнопки, отже конкретно в цьому ДНЗ вона не спрацювала.

Начальнику Управління освіти Станіславу Крапив'янському доручили з'ясувати цю ситуацію і конкретно вивчити всі обставини бійки на території ДНЗ №25.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: