Завантаження ...
banner

Голівуд у Ніжині: як проходить знімальний процес. Фото

У Ніжині знімають містичний фільм. 10 квітня зйомки проходили у дворах по вулиці Овдіївській. «Фільм до показу готується восени. Знімає режисер, який народився і виріс у Ніжині - Денис Соболєв

зйомки, фільм

У Ніжині знімають містичний фільм. 10 квітня зйомки проходили у дворах по вулиці Овдіївській.
 
«Фільм до показу готується восени. Знімає режисер, який народився і виріс у Ніжині - Денис Соболєв, нині живе і працює в Голівуді», - коментує журналістам газети «Вісті» продюсер Оксана Бояр.

Раніше ми писали: У Нiжинi розпочалися зйомки фiльму жахiв
 
Нині знімають епізоди, в яких задіяні як відомі українські актори, зокрема з популярного молодіжного серіалу «Школа», так і ніжинська молодь. 

Нам вдалося поспілкуватися з самим режисером Денисом Соболєвим.

зйомки, фільм
 
«Я живу і працюю вже 15 років в Америці, знімаю фільми, але цьому передувало семирічне навчання на режисера. Нині я громадянин іншої країни, в Ніжині мої рідні, друзі. Ідея на батьківщині зняти кіно мене не залишала. Нині знімаємо містичний фільм, адже в нашому місті споконвіку багато містики… Що вийде, судити вам, глядачам», - ділиться режисер.
 
За словами режисера, локації до фільму – ніжинські місця, які відомі в Україні. «Все побачите, заздалегідь не буду говорити, - заінтриговує Денис Соболєв. - Команда чудова, а чудова команда - запорука успіху. Фільм буде українською мовою, субтитри - англійською. Фільм планую подати на фестивалі».
 
Голівудський режисер Денис Соболєв закінчив Ніжинську ЗОШ№ 7, природничий факультет НДУ ім. М.Гоголя, аспірантуру, займався наукою, навіть відкрив новий вид птахів. Він з відомої ніжинської династії науковців: бабуся, Марисова Інеса Віталіївна, канд. біол. наук, професор, Заслужений діяч науки і техніки України; мама, Торжевська Олена Ромуальдівна, вчитель ЗОШ № 7; брат, Микита Торжевський, теж режисер на телебаченні. 
 
«З наукою вирішив поки що призупинити. Мене завжди манило кіно», - ділиться наш земляк Денис Соболєв.
 
Тетяна Марченко, Ніжинська міська газета "Вісті" 
Фото автора

зйомки, фільм

зйомки, фільм

зйомки, фільм
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: