Завантаження ...
banner

Адміністрація ринку заплатить 20 тисяч за інформацію про догхантерів

Адміністрації ринку стало відомо, що 13 квітня на території ринку було виявлено труп безпритульної собаки. Нелюдське ставлення до тварин обурює нас як і все суспільство

собака, отруєння, ринок

Адміністрації ринку стало відомо, що 13 квітня на території ринку було виявлено труп безпритульної собаки. Нелюдське ставлення до тварин обурює нас як і все суспільство.

По темі: За інформацію про вбивць безпритульних собак обіцяють 500 доларів

Вирішення питання про утримання безпритульних тварин визначено Законом України «Про захист тварин від жорстокого поводження» та віднесене до повноважень органів місцевого самоврядування шляхом реалізації міської програми контролю за утриманням домашніх тварин та регулювання чисельності безпритульних тварин гуманними методами.

Адміністрація ТОВ «Ніжинський коопринок» неодноразового зверталася до міської влади з питанням вжиття заходів щодо контролю чисельності безпритульних тварин. Одним із способів урегулювання проблеми безпритульних тварин на території міста є створення притулків для тварин.

Що ж до недавнього вбивства бездомного собаки, то за інформацію, щодо осіб причетних до скоєння даного злочину, яка допоможе притягнути їх до відповідальності адміністрація ринку гарантує винагороду у розмірі 20 000 грн.

Директор ТОВ «Ніжинський коопринок»       
Галіч Ю.В.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: