Завантаження ...
banner
banner

Які імена давали ніжинці новонародженим дітям минулого року

Вибір імені - справа нелегка. Мало хто з батьків заздалегідь знає, яке ім'я буде мати їхня дитина, але всі знають те, що ім'я багато в чому визначає, як складеться її подальша доля

Новонароджені, немовля

Вибір імені - справа нелегка. Мало хто з батьків заздалегідь знає, яке ім'я буде мати їхня дитина, але всі знають те, що ім'я багато в чому визначає, як складеться її подальша доля.

Тому до вибору імені більшість батьків підходить ретельно. І це не дивно, бо мало того, що воно має бути красивим, хотілося б, щоб воно ще гармонійно поєднувалося з прізвищем, подобалося і татові, і мамі, і не було надто поширеним. Адже не всім хочеться, щоб у групі в дитячому садку чи у класі в школі навчались ще семеро дітей з таким же ім'ям, як у вашої дитини.

І якщо ви не належите до категорії батьків, які ще в дитинстві вирішили, що їх сина або дочку будуть звати якимось певним ім'ям, то наступна інформація буде для вас дуже корисною.

Отже, найпопулярніші імена, які ніжинці надавали своїм новонародженим дітям минулого року, - Софія, Злата, Даніїл, Олександр, Марк.
Дівчаток, які нещодавно з'явились на світ, назвали: Софія, Злата, Анастасія, Єва, Олександра, Діана, Вероніка, а хлопчиків: Марк, Андрій, Артем, Дмитро, Даніїл, Єгор, Олександр, Максим, Іван.

Серед рідкісних імен позначилися цікаві тенденції. Все частіше зустрічаються рідковживані слов'янські - Тимофій, Дем’ян, Макар, Захар, Остап, Тихон, Варвара, Соломія, Уляна.

А ось серед незвичних дівчачих імен помічені наступні: Емілія, Мілена, Теона, Ізабелла, Альбіна, Аделіна, Емма, Еліана, Віоріка, Сільвія.
Серед хлопчиків - Наум, Дамір, Гордій, Ерік.

Н. САВЕНКО, заступник начальника
Ніжинського міськрайонного відділу державної реєстрації актів цивільного стану
Міська газета "Вісті"
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: