Завантаження ...
banner

20-річний прилучанин пограбував два ніжинські магазини

12 квітня, за підозрою у вчиненні одразу кількох тяжких злочинів, поліція затримала 20-річного мешканця міста Прилук. Про це на щотижневій оперативній нараді повідомила

поліція, магазини, прилучанин, грабіж

12 квітня, за підозрою у вчиненні одразу кількох тяжких злочинів, поліція затримала 20-річного мешканця міста Прилук. Про це на щотижневій оперативній нараді повідомила представник Ніжинського відділу поліції Інна Музиченко.

Напередодні, 11 квітня, близько шостої години вечора чоловік скоїв розбійний напад на продавця одного з магазинів, розташованого в центральній частині міста. Тоді йому вдалося втекти з місця злочину, прихопивши з собою виручку у сумі 400 грн. напевно, здалась злочинцю невеликою, тому він вирішив пограбувати ще один магазин.

Але, це чоловіка не зупинило і вже наступного дня він продовжив свою злочинну діяльність - повторно викрав кошти з магазину у  центральній частині міста. Зайшовши до крамниці, він відкрито заволодів грошима, які знаходилися у касі та намагався втекти із місця події.

За отриманими прикметами та описом одягу, вже за півгодини поліцейські злочинця затримали. Йому оголосили про підозру в вчиненні розбійного нападу, а також грабежу в поєднані з проникненням до приміщення. Чоловіку обраний запобіжний захід – тримання під вартою.

Зараз триває досудодове розслідування. Мотиви чоловіка будуть встановлювати слідчі.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: