Завантаження ...
banner

На Ніжинщині 48-річний чоловік зухвало пограбував магазин

21 квітня по допомогу до поліції звернулася мешканка с. Талалаївка Ніжинського району, яка повідомила поліцію, що з магазину в якому вона працює наочно знайомий їй чоловік відкрито заволодів товаром

магазин, крадіжка, село Талалаївка

21 квітня по допомогу до поліції звернулася мешканка с. Талалаївка Ніжинського району, яка повідомила поліцію, що з магазину в якому вона працює наочно знайомий їй чоловік відкрито заволодів товаром.

Про це повідомляє Управління превентивної діяльності ГУНП в Чернігівській області на своїй сторінці у Facebook.

Поліцейські дізналися від заявниці, про те що чоловік зайшов за прилавок, відштовхнув її та відкрито заволодів пляшкою горілки, цигарками та пляшкою газованої води. Жінка описала злочинця.

Поліцейські сектору реагування патрульної поліції Ніжинського відділу поліції не гаючи часу почали розшукувати підозрюваного. Поїхали за можливим його місцем проживанням.

Вдома його не було. Правоохоронці опитали сусідів і з’ясували де може бути чоловік. 48-річного підозрюваного затримали у свого товариша, який спав після розпиття спиртних напоїв. Поряд знаходилися товари з магазину (пусті пляшки та цигарки).

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Ніжинського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області для подальшого з’ясування обставин події та прийняття щодо затриманого відповідного рішення.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: