Завантаження ...
banner

Чи дотримується ТОВ "Пассервіс" графіку руху автобусів?

Сьогодні, 25 квітня на засіданні виконавчого комітету у різному розглянули виконання доручення, яке озвучили на засіданні виконавчого комітету, щодо недотримання графіків руху автобусів на маршруті № 14 у вечірній час

автобуси, графік руху, ТОВ

Сьогодні, 25 квітня на засіданні виконавчого комітету у різному розглянули виконання доручення, яке озвучили на засіданні виконавчого комітету, щодо недотримання графіків руху автобусів на маршруті № 14 у вечірній час.
 
Відділ транспорту Ніжинської міської ради провів відповідну перевірку і порушень у графіку руху не виявив. До 19 год. 40 хв. автобуси ходять кожні 10 хвилин. Після вказаного часу інтервал збільшується до 20 хвилин. Автобуси відправляються з кінцевої зупинки о 20.00 год., о 20 год. 40 хв. і 21.00. Останній автобус відправляється о 21.40.
 
Директор ТОВ "Пассервіс" Валентина Корабель пояснила, що недотримання графіків руху виникало при перевірці автобусів інспекторами Укртрансбезпеки і надходили скарги.
 
Анатолій Лінник зауважив, що згідно наданої відповіді, інтервал руху після 20.00 год. складає не 20 хвилин, а 40. З цим пообіцяли розібратися.
 
Тим часом, жителі Мигалівки навіть зранку не можуть дочекатися свого автобуса. Інколи чекати потрібно більше години. Нагадаємо, що був проведений новий конкурс на маршрути № 39, 11, 12 і 13. Єдиним учасником і переможцем став ТОВ "Пассервіс". 
 
Людям обіцяли покращення, але спостерігаємо ті ж проблеми. 

Раніше ми писали: Затвердили нові умови конкурсу для перевізників: що має змінитись
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: